torstai 23. tammikuuta 2014

Lyrica

Katsoin toissapäivänä Yle Areenasta MOT:n ohjelman Lyricasta (MOT Lyrica). Itse käytän Lyricaa kahta eri vahvuutta. Ohjelman katsottuani jäin vain istumaan paikalleni ja totesin itselleni; tuo selittää monet tuntemukseni. Minulla on monia Lyrican sivuvaikutuksia, mm. olen ylettömän väsynyt, muistini ei pelaa, painoni on noussut ja ahdistukseni lisääntynyt. Samalla aloin huolestua siitä, ettei Lyricaa Suomessa merkata kolmiolääkkeeksi. Onnettomuuslääke. Mielestäni osuva otsikko.

Sain postissa eilen uuden ajokortin uudella sukunimelläni (enhän ollut kuin yli vuoden myöhässä, krhm...). Kortti on ällöttävän pinkki. Samalla se on laadultaan heikompi kuin aikaisempi korttini. Uusi allekirjoitukseni on myös kehno. Näyttää, kuin kortissa lukisi Sini KDleva. Jei! Kortti myös taittuu helpommin, eikä reunoja ole muovitettu. Saas nähdä, kauanko kestää käyttöä... Iloa uudesta kortista ei hirveämmin ole, jos Lyrica voidaan laskea kolmiolääkkeeksi. Samalla mietin, kuinka moni suomalainen ajaa Lyrican vaikutuksen alaisena, tietämättä, että lääke voi vaikuttaa ajokykyyn. Niin itsekin tein ja olen onnellinen, ettei mitään ole sattunut.

Viikinkimiekkailu on alkanut hyvin. Takana kaksi treenikertaa ja eilisen jälkeen tunnen jo lihaksissa, että nyt on tehty jotain. Treenaamme lätkämailan varsista tehdyillä treenimiekoilla ja voin sanoa, varsi alkaa tuntua yllättävän painavalta tunnin treenin jälkeen. Nyt mukana oli enemmän porukkaa ja tunnelma oli erittäin hyvä. Auttaa ahdistukseenkin päästä mätkimään olansa takaa ja tuntea, kuinka hiki virtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti